Higgins International - For better nights
    • Laatst toegevoegd (0)

      CartSubtotal :
      € 0

higgins international - For better nights

Onze merken

Texel

Texel is al jaren een begrip in de markt als het gaat om wollen dekbedden, onderdekens en kussens. Het Texelse schaap levert al jarenlang prachtige wol. De zuivere scheerwol van het Texelse schaap is onlosmakelijk verbonden met comfortabel en perfect slapen.

Holland Made

Texel Wollen dekbed ( jaargetijden), dit luxe 4 seizoenen wollen dekbed met rits is gemaakt van eerste klas materialen. Het dekbed is gevuld met 100% zuivere Texels scheerwol en heeft een katoen-satijnen tijk.

 

Luxe synthetische dekbedden (4 jaargetijden en single), het dekbed is gevuld met 100% synthetische holle vezel. Het voelt zeer comfortabel aan en valt soepel om het lichaam. Anti-allergisch, wasbaar en vormvast.

 

Ganzendons-dekbedden (4 jaargetijden en single), slapen onder pure luxe! Het ganzendonsdekbed is een prachtig dekbed van de mooiste kwaliteit dons. Gevuld met 90% ganzendons en 10% ganzenveertjes Dit dekbed heeft veel volume en een zeer hoge isolatiewaarde met veel vulkracht. De tijk voelt superzacht aan

 

Boxkussen, een zeer aangenaam synthetisch hoofdkussen gevuld met 800 gram holle polyester vezelbolletje. De tijk is van 100% zachte perkal katoen en anti allergisch.

 

Wollen Hoofdkussen, een heerlijk wollen hoofdkussen met doorgestikte katoenen hoes van wolvlies. Het kussen is gevuld met 800 gram zacht Texelse scheerwollen bolletjes.

Huisselectie

Texels Dekbed: 4 jaargetijden wollen dekbed met rits heeft een katoenen tijk en is gevuld met 100% Texelse schapenwol.

Texels Onderdeken: zeer zachte comfortabele onderdeken met een vulling van 100% zuiver Texelse scheerwol.

HS synthetisch dekbed: luxe synthetisch dekbed die zijn volume behoudt, verkrijgbaar in sinlgle en vierjaargetijden.

HS kussens: kussencollectie bestaande uit: eend, hoenderveren, wol en synthetisch.

Woolcare

Het Woolcare dekbad is een 4 jaargetijden wollen dekbed met rits. Dit dekbed is wasbaar op 40 graden en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie die graag onder wol willen slapen. Dit Woolcare dekbed combineert alle natuurlijke eigenschappen van wol en het praktisch voordeel van een wasbaar product. Veel ventilatie, comfortabele warmte en vochtregulering.

Footwear

Nooit meer koude voeten? Dat kan met de sloffen van Texel Footwear. De voering is gemaakt van heerlijke zachte schapenwol, de bovenkant van echt suede en de zool van poro materiaal. Verkrijgbaar voor dames en in heren in moderne kleuren.